Prezentacija pametne hiše pri vas doma

Ključna prednost naših pametnih inštalacij Bticino je združitev edinstvenega dizajna, upravljanja s klasičnimi elementi ali prek mobilnih naprav in znanja naših elektro inštalaterjev.

Pametne inštalacije Bticino MyHome

Gre za cenovno dostopne pametne inštalacije, ki so povezljive s klasičnimi elementi, hkrati pa nujno potrebne, da zmanjšate stroške energije in povečate svojo varnost. To pomeni, da lahko ostarela babica vklopi alarm s klasičnim stikalom, vnuk pa le-to stori s pametnim telefonom. Bticino MyHome je v svetu in Sloveniji preizkušen sistem, s stabilnim in zanesljivim delovanjem.

Comfort-el združuje ekipo strokovnjakov, elektro inštalaterjev, ki vam že pri načrtovanju pomagamo s pripravo projektov in najdemo za vas najugodnejše rešitve.

Naši nasveti strankam temeljijo na potrebah in cenovni prilagodljivosti, kajti pametne inštalacije Bticino MyHome so modularne in preprosto nadgradljive. Danes stranka potrebuje regulacijo rolet, jutri lahko sistem nadgradi z upravljanjem senčil, video nadzorom, termoregulacijo,… S pametnimi rešitvami Bticino bo vaš dom postal » pametna hiša«, s pomočjo katere boste enostavno in celovito upravljali celotno hišo.

Kako vas bomo prepričali, da je upravljanje pametnih sistemov Bticino MyHome enostavno in učinkovito?

Smo prvi s Sloveniji, ki smo naredili pametno hišo v kovčku!

Prezentacija poteka s pomočjo posebnega kovčka, ki predstavlja simulacijo pametne hiše.

Nazorno vam bomo prikazali:

  • upravljanje svetil,
  • upravljanje senči,
  • termoregulacijo,
  • sistem ozvočenja,
  • navidezno prisotnost.

Kaj vse vključuje naša prezentacija na domu?

Prikaz uporabe prek zaslona na dotik

Gre za napredni scenarijski modul MH202. Zaslon na dotik je velik 3,5˝, s katerim lahko upravljate razsvetljavo, krmiljenje senčil in termoregulacije (vklop in izklop luči, zatemnitev,…). Omogočeno je tudi upravljanje doma na daljavo s pomočjo WEB strežnika.

Prikaz upravljanja pametne hiše prek klasičnih stikal Living Light air

S pomočjo stikal Living light air lahko le z nežnim pritiskom na stikalo ali tipkalo v vašem domu ustvarite prijeten ambient za sprostitev, druženje, počitek,…

Prikaz različnih scenarijev

Prezentacija vključuje tudi prikaz prednastavljenih scenarijev. Na primer, ko greste od doma, pritisnete tipko izhod, kar povzroči, da se rolete spustijo, temperatura se nastavi na željeno vrednost, vključi se alarm,… Torej, samo z enim pritiskom na scenarijsko stikalo mirno zapustite vašo pametno hišo.

Možnost upravljanja prek tablice ali telefona

Pokažemo vam, kako lahko pametno inštalacijo Bticino preprosto upravljate prek pametnega telefona ali tabličnega računalnika.

Odpiranje vrat prek mobilnih naprav in nadziranje dogajanja v hiši

Domofon Bticino vam lahko povežemo z notranjo Wi-fi enoto Bticino in dodatnimi IR kamerami, kar vam bo omogočalo, da boste imeli nadzor nad obiskovalci tudi takrat, ko vas ni doma. Na primer, če vam nekdo pozvoni pred vrati, vas pa ni doma, boste avdio video klic sprejeli na telefonu (osebo vidite na svojem telefonu), na daljavo odprli vrata, aktivirali kamere na vrtu ali v hiši, odprli zapornico za avto, ali preprosto pregnali potencialne vlomilce.

Kontaktirajte nas za predstavitev in skupaj bomo poiskali najboljšo rešitev za vaš dom:
Mobilna številka: 070 446 050
E-naslov: pametnidom@comfort-el.com 

Prijava

Ste pripravljeni da začnemo?

Naši strokovnjaki za pametno hišo so se pripravljeni lotiti vašega projekta. Kliknite spodnji gumb in rezervirajte termin v razstavnem salonu.

Rezervirajte termin

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja