Znanstvena fantastika lahko postane vaša resničnost

Prevzemite nadzor nad vašo hišo kjerkoli in kadarkoli – na poti, v službi, na dopustu,…

Varnost, udobje, nadzor in enostavno upravljanje vseh inštalacij preko enega sistema so glavne prednosti, ki nam jih nudi in zagotavlja pametna hiša.

Zato se je zanjo odločila tudi družina Krajnc ob gradnji svojega novega doma.

Med projektiranjem svojih načrtov so pričeli poizvedovat o pametnih inštalacijah. Na spletu so našli naše podjetje Comfort-el, nas kontaktirali in nato prišli na prvi skupni razgovor. Gospod Krajnc nam je poslal načrte hiše. Na njihovi osnovi smo mu po razgovoru poslali neko informativno ponudbo, ki jo je tudi potrdil. Do gradnje se je čakalo približno 6 mesecev. V tem času pa smo družini Krajnc pripravili tudi okvirni predračun.

V tem času pa smo družini Krajnc pripravili tudi okvirni predračun.

Med samo gradnjo je naša komunikacija potekala z njegovim električarjem, kateremu smo sproti dajali navodila glede vgradnje pametnih inštalacij. Nato je naša ekipa v treh obiskih naredila še konfiguracijo, pregled vgrajenih elementov in seveda sistem pognala v delujoče stanje. Družini pa smo na mobilni telefon namestili še aplikacijo, jih naučili njene uporabe in nastavili pogoje in scenarije, ki jih seveda lahko sedaj sami spreminjajo glede na svoje potrebe.

Povsem sami lahko nadzirajo temperature, dvig rolet, prižig luči, navidezno prisotnost… Ne glede na to ali so doma ali pa izven doma.

Odlično, kajne?

Ampak…

Njihova zgodba pametne hiše se lahko vedno kadarkoli nadaljuje z nadgradnjo, ki jih nudi sistem pametne inštalacije in mobilna aplikacija.

Tokrat je stvar v roke vzel kar naš soustanovitelj podjetja Comfort-el Marko Škof, ki se je osebno odpeljal na ogled po končanem projektu. Z Juretom Krajncem pa je izvedel tudi intervju, kjer zagotovo izveste vse kar bi vas kot kupca pametne hiše zanimalo in hkrati dodatno prepričalo…

INTERVJU

Tudi vas vabimo na prvi spoznavni sestanek, predstavitev in osebni preizkus delovanja pametnega doma v naš razstavni salon.

Prijava

Ste pripravljeni da začnemo?

Naši strokovnjaki za pametno hišo so se pripravljeni lotiti vašega projekta. Kliknite spodnji gumb in rezervirajte termin v razstavnem salonu.

Rezervirajte termin

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja